Zelfvertrouwen kind vergroten

Zelfvertrouwen vergrotenIeder kind is wel eens onzeker. Over het uiterlijk, over de prestaties op school of over wat anderen van hem of haar denken.

Maar wanneer het beeld dat uw kind van zichzelf heeft vooral negatief is, kan dit een negatieve invloed hebben op zijn of haar leven.

Zo kan het zijn dat hij of zij somber wordt, niet goed voor zichzelf durft op te komen of zich steeds meer gaat afzonderen. Ook kan hij of zij last krijgen van faalangst.

Hoe kan Praktijk Samen Deelen helpen?

Wanneer u merkt dat het zelfbeeld of de onzekerheid van uw kind een negatieve invloed heeft op zijn of haar leven, is het verstandig om hier begeleiding voor te zoeken. Praktijk Samen Deelen biedt professionele begeleiding om het zelfvertrouwen van uw kind te vergroten.

De orthopedagoog onderzoekt samen met uw kind in hoeverre het beeld dat hij of zij van zichzelf heeft klopt, hoe hij of zij meer tevreden met zichzelf kan zijn en hoe hij of zij beter voor zichzelf op kan komen. Door uw kind bewuster te maken van zijn of haar kwaliteiten en sterke kanten, vergroten we met de training stap voor stap het zelfvertrouwen van uw kind.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Professionele begeleiding

Volg ons:

Facebook Praktijk Samen Deeleninstagram Praktijk Samen Deelen

Aangesloten bij:

Praktijk Samen Deelen is aangesloten bij SKJ

Praktijk Samen Deelen is ACT4Kids Gecertificeerd

KIES Coach Doetinchem

Praktijk Samen Deelen is KIWA Gecertificeerd

Adres

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Tel: 0314 - 84 61 44