Gezinsbegeleiding

Gezinsbegeleiding DoetinchemAls er problemen spelen in uw gezin, heeft dit vaak invloed op alle gezinsleden. Ingesleten negatieve interacties of gedragspatronen houden dan de problemen in stand.

In dit geval is het verstandig om alle of meerdere gezinsleden begeleiding te bieden. Met gezinsbegeleiding haalt uw gezin de gezellige, positieve momenten weer terug in huis.

Praktijk Samen Deelen biedt gezinsbegeleiding, waarbij meerdere gezinsleden deelnemen aan gezinsgesprekken. Het is overigens niet altijd nodig dat alle gezinsleden aanwezig zijn bij dit gesprek.

Doordat een onafhankelijk persoon observeert en stuurt tijdens het gezinsgesprek, wordt het onderling begrip versterkt en de communicatie verbeterd. Daarnaast krijgt het gezin tijdens de gezinstherapie regelmatig korte huiswerkopdrachten mee, om het geleerde in de praktijk toe te passen.

Na een aantal sessies van gezinscoaching merken veel gezinnen al effect: de sfeer in huis is gezelliger, er wordt meer én beter gecommuniceerd en gezinsleden hebben meer begrip voor elkaar.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Professionele begeleiding

Volg ons:

Facebook Praktijk Samen Deeleninstagram Praktijk Samen Deelen

Aangesloten bij:

Praktijk Samen Deelen is aangesloten bij SKJ

Praktijk Samen Deelen is ACT4Kids Gecertificeerd

KIES Coach Doetinchem

Praktijk Samen Deelen is KIWA Gecertificeerd

Adres

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Tel: 0314 - 84 61 44