Tarieven

Praktijk Samen Deelen heeft contracten met de volgende gemeenten: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Westervoort en Zevenaar. Woont u in één van deze gemeenten? Dan worden zowel de consulten als onderzoek in de meeste gevallen volledig vergoed voor kinderen tot 18 jaar. Er is dan wel een verwijzing nodig van iemand die daartoe bevoegd is, zoals de huisarts of jeugdarts, medisch specialist of het lokale team van de gemeente. Wanneer de consulten zelf worden betaald is dit niet nodig.

Heeft u geen verwijzing, is uw kind 18 jaar of ouder of komt u uit een andere gemeente, dan gelden de volgende tarieven:

  • Consult*: €85,-
  • Intelligentieonderzoek: €550,-
  • Overig onderzoek: in overleg, afhankelijk van de omvang
  • Telefonisch consult: tot een kwartier per maand gratis, daarna 20 euro per consult (met een max van 30 min).

* Alle gesprekken (dus zowel het intake-, evaluatie- en begeleidingsgesprek) worden gezien als consult. Het tarief geldt voor individuele gesprekken, gezinsgesprekken en ouderbegeleidingsgesprekken. Een consult duurt in de regel drie kwartier. Het overige kwartier wordt besteed aan voorbereiding en verslaglegging. Het uurtarief vertegenwoordigt ook de tijd die nodig is voor administratie en dossiervoering.