Deskundigheidsbevordering

deskundigheidsbevordering

Als u op zoek bent naar iemand die de deskundigheid van uw medewerkers kan verbeteren, is het mogelijk om met Praktijk Samen Deelen een thema-middag of –avond in te plannen.

Deze deskundigheidsbevordering is niet alleen geschikt voor docenten en pedagisch medewerkers, maar voor iedereen die met kinderen werkt.

Voorbeelden van thema’s die tijdens de deskundigheidsbevordering behandeld kunnen worden zijn: Positief Opvoeden, Psycho-educatie, Autisme/ADHD in de klas en Geluksbevordering bij Kinderen. Ook andere thema’s zijn mogelijk: neem gerust contact op om uw wensen voor te leggen.

Tijdens de deskundigheidsbevordering wordt aan de hand van de nieuwste theorieën zowel informatie als praktische tips en adviezen gegeven. Om zoveel mogelijk resultaat te bereiken, hoeven uw werknemers niet de hele avond te luisteren; naast het gebruik van diverse media wordt er ook veel gewerkt met oefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Bovendien worden uw werknemers geïnformeerd over methodes die ze zelf zouden kunnen inzetten als professional.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

 

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Professionele begeleiding

Volg ons:

Facebook Praktijk Samen Deeleninstagram Praktijk Samen Deelen

Aangesloten bij:

Praktijk Samen Deelen is aangesloten bij SKJ

Praktijk Samen Deelen is ACT4Kids Gecertificeerd

KIES Coach Doetinchem

Praktijk Samen Deelen is KIWA Gecertificeerd

Adres

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Tel: 0314 - 84 61 44