Tarieven

In de regio’s Achterhoek en Arnhem worden zowel de consulten als onderzoek bij Praktijk Samen Deelen in de meeste gevallen volledig vergoed voor kinderen tot 18 jaar.

LET OP: het contract met de Achterhoekse Gemeenten eindigt op 31-12-2022. Aanmeldingen vanaf 01-07-2022 komen niet meer in aanmerking voor een vergoeding. Kom je uit deze regio, dan komen de kosten vanaf dan dus voor eigen rekening.

Praktijk Samen Deelen heeft contracten met de volgende gemeenten: Aalten, Arnhem, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lingewaard, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Rheden, Rijnwaarden, Westervoort, Winterswijk en Zevenaar. 
Er is dan een verwijzing nodig van iemand die daartoe bevoegd is, zoals de huisarts of jeugdarts, medisch specialist of het lokale team van de gemeente. Wanneer de consulten zelf worden betaald is dit niet nodig.

Praktijk Samen Deelen heeft contracten met de volgende gemeenten: Aalten, Arnhem, Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Lingewaard, Montferland, Oost Gelre, Rheden, Rijnwaarden, Westervoort, Winterswijk en Zevenaar.

U heeft een verwijzing nodig van iemand die daartoe bevoegd is, zoals uw huisarts of jeugdarts, medisch specialist of het lokale team van de gemeente.

Heeft u geen verwijzing, is uw kind 18 jaar of ouder of komt u uit een andere gemeente, dan gelden de volgende tarieven:

Consult* €80,-
Intelligentieonderzoek €550,-
Overig onderzoek In overleg, afhankelijk van de omvang van het onderzoek

* Alle gesprekken (dus zowel het intake-, evaluatie- en begeleidingsgesprek) worden gezien als consult. Het tarief geldt voor individuele gesprekken, gezinsgesprekken en ouderbegeleidingsgesprekken. Een consult duurt in de regel drie kwartier. Het overige kwartier wordt besteed aan voorbereiding en verslaglegging. Het uurtarief vertegenwoordigt ook de tijd die nodig is voor administratie en dossiervoering. 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Professionele begeleiding

Volg ons:

Facebook Praktijk Samen Deeleninstagram Praktijk Samen Deelen

Aangesloten bij:

Praktijk Samen Deelen is aangesloten bij SKJ

Praktijk Samen Deelen is ACT4Kids Gecertificeerd

KIES Coach Doetinchem

Praktijk Samen Deelen is KIWA Gecertificeerd

Adres

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Tel: 0314 - 84 61 44