Welkom bij Praktijk Samen Deelen

Problemen horen bij het opgroeien: het zijn mogelijkheden voor je kind om nieuwe vaardigheden te leren. Meestal lukt het om de problemen zelf, of met hulp van anderen, te overwinnen.

Soms is het echter nodig om professionele hulp in te schakelen, omdat ook kleine problemen een grote invloed kunnen hebben op het welzijn van uw kind. Vaak werkt deze hulp bovendien sneller dan wordt gedacht! Meestal wordt met een aantal gesprekken al vooruitgang geboekt.

Praktijk Samen Deelen biedt begeleiding, therapie en ondersteuning aan kinderen, jongeren en hun ouders. Praktijk Samen Deelen heeft geen wachtlijst en is gericht op kortdurende en oplossingsgerichte hulp bij opvoedings- en ontwikkelingsproblemen.

voor wie?
U kunt bij Praktijk Samen Deelen voor zeer uiteenlopende problemen terecht. Begeleiding wordt zowel individueel aan het kind geboden (6-21 jaar), als via ouderbegeleiding (voor ouders met kinderen van 0-21 jaar).

hoe?
Het uitgangspunt is een prettige samenwerking, waarin ik mijn kennis en ervaring deel en u of uw kind zijn of haar verhaal. Zo werken we samen aan praktische oplossingen. Voor meer informatie: ga naar de pagina met werkwijze

op maat
Elk probleem is anders, situaties verschillen en ieder kind is uniek. Daarom is de begeleiding altijd op maat: we pakken de problemen aan op een manier die bij u en uw kind past en stellen de doelen en aanpak bij indien gewenst.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0314-846144 of mail info@praktijksamendeelen.nl

Geplaatst in Uncategorized

Geef een reactie

Contact

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Persoonlijke zorg op maat
  • Professionele begeleiding

Aangesloten bij:

KIES Coach Doetinchem

Adres

Praktijk Samen Deelen

Bastinglaan 105
7006 EJ Doetinchem

Tel: 0314 - 84 61 44